Онлайн застраховка Злополука от Дженерали Застраховане

Застраховка Злополука е застрахователен продукт, който не е особено популярен у нас, като в повечето случаи хората смятат, че могат да минат и без него, надявайки се, че точно на тях няма да им се случи нищо лошо. Разбира се, инциденти стават постоянно – на работното място, у дома, по време на почивка, като никой от нас не може да ги предвиди. Единственият начин, да бъдете спокойни и защитени по време на всяко Ваше начинание е да сключите своята застраховка Злополука.

В случай на внезапен инцидент, всеки който има валидна застраховка Злополука може да разчита на помощ отзастрахователя за по-бързо и лесно справяне с проблема. Обезщетението, което ще получите може да помогне както на Вас, така и на Вашето семейство или бизнес. Застраховката е гаранция за Вашата финансова стабилност по време на възстановяване от неприятен инцидент.

От Дженерали предлагат много лесен и бърз начин за сключване на застраховката – на онлайн страницата накомпанията - online.generali.bg, като за сключването на Злополука се отделят само няколко минути. Застраховката можете да направите по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, като единственото, което Ви е необходимо е достъп до интернет. Когато сключвате онлайн своята застраховка Злополука, Вие сами избирате дали тя да е индивидуална или групова, като груповата застраховка, може да предпази както Вас, така и цялото Ви семейство.

Сами избирате и застрахователната сума (от 1 000 до 10 000 лева), както и срокът на валидност ( от 1 ден до 1 година). Сключвайки онлайн застраховка Злополука, Вие получавате основни застрахователни покрития. Те са включени в базовата цена на застраховката и включват трайна или временна загуба на работоспособност в следствие на злополука. Допълнителните покрития от своя страна са по желание на клиента, като те включват разходи за медицински транспорт, дневни пари за болничен престой, лечебни разходи, както и временна загуба на работоспособност вследствие на заболяване.

След като сключите онлайн своята застраховка Злополука от Дженерали Застраховане, Вие я получавате незабавно на своята електронна поща.

Застраховайте се, не разчитайте само на късмета си.